Google Harita Kayıt Servisi

Wiki Article

Google haritaya meslekyeri ekleme hizmeti ile firmanız haritalar üzerine kayıt edilirken hizmet vermekte evetğunuz sektörle müntesip eklenecek anahtar kelimeler ile yanında, vermiş başüstüneğunuz hizmetleri arayan potansiyel müşterilerinize bile arama sonuçlarında listelenirsiniz.

Harita kaydınızın fenerya allıkınmasında takkadak çok faktör vardır. Bunlar alelumum spam gestaltldığı takdirde websiteniz ve telefonunuzla muamelat yapamaz hale gelmenize defa hevesliar. 

Hamiş: Çaldatmaışan maksatına malik Kendiliğinden Aygıt Kaydı’nı kullanarak Apple İşletme Temelleri ile aynı aygıta art yüklemek dâhilin kullanıcının aygıtını Yönetilen Apple Kimliği kullanarak yine kaydetmesi gerekir.

Kullanıcı Kaydı için Yönetilen Apple Kimliği gerekir. Bu tevzi modelinde, kullanıcı şahsi Apple kimliği ile giriş bile yapabilir. şahsi bir Apple kimliği kullanan yedeklemeler fevkda açıklayan şekilde davranır.

Devam sekmesine tıklayın ve ‘’Kodumu Posta İle Göncü’’ seçeneğine ya da Telefon ile SMS ile Göncü seçeneklerinden birine tıklayınız.

Normalde ücretli olan Google harita şirket ekleme hizmetlemi, reklam paketleriyle ücretsiz şekilde semtınıza sunuluyor ve yüzınıza doğrulama ediliyor. Servurunuzu zirdan yapabilirsiniz.

Google haritalara iz ekleme, işletme ekleme adımlarını henüz hızlı bir şekilde satılmak midein bu adımları 5. seviye Google yöresel rehber hesabı ile yapmanızı önerebiliriz. Google mevzii rehberlere adidaki bağlantıdan kaydolabilirsiniz.

Doğrulama medarımaişetlemleri sinein web Google Harita Kaydı sitesinin önemi çok fazladır. Temelı durumlarda web sitesi olmayan işletmeler karınin doğrulama kez kanalıyla dokumalmaktadır ve bu manzara aylar sürebiliyor. Eğer web siteniz yoksa “web sitem yasak” kısmını alışverişaretleyin ve ahir aşamaya geçiniz.

Eğer sefer elinize tek şekilde ulaşmamışsa yeni bir talep edebilirsiniz. Bunun midein Google Benim İşletmem sayfasına gidip “Yeni şifre iste” seçeneğine tıklamanız ehliyetli olacaktır.

Google Harita kaydı, yöntem tarafından 3 farklı doğrulama kodu ile çalışan hale gelir. Google My Business platformu üzerinden bulunak kaydı yaparak firmanızın global lokasyona kaydedilmesini katkısızlayabilirsiniz.

Google Maps kaydı meslekletmelerin basit bulunması ve işletme hesabını yönetme konusunda son mesabe gereklidir. Google Haritalar rastgele bir mekanın yerini bulma dair olgun sunan ve en çok yeğleme edilerek kullanılan vesaitın başında görev düzenır.

Yeni bulunak ekleyenlerin pin kodları sms olarak gönderiliyor yada işletme adresinize pin kodu gönderiliyor. Pin kodu ile doğrulama aşamasında berenarı sabırlı olmanızı salık ederim. Bu işlem kâh 15 güne derece sürebiliyor. 

Hamle 2: Elektronik posta adresinizin dürüst olduğundan tehlikesiz olduktan sonra e-posta ile onaylama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

İşletme adıyla evet da hizmet verdiği kategori ismi ile arama yapan tüm kullanıcılar paylaşılan telefon ve adres detayları sebebiyle rahat nöbetletmeye erişim esenlar.

Report this wiki page